کامپیوتر

ترفند جدید مایکروسافت برای ایمن نگه داشتن رمز عبور در ویندوز

ترفند ایمن نگه داشتن رمز عبور ویندوز
5
(1)

مایکروسافت ترفند جدید را برای ایمن نگه داشتن رمز عبور در ویندوز در نظر گرفته است که با این ترفند پسورد ورود تحت هر شرایطی ایمن باقی می‌ماند. 

درواقع رمز عبور رایانه شخصی چیزی نیست که به راحتی با دیگران به اشتراک گذاشته شود. رمز‌های عبوری همانند: شبکه‌های اجتماعی، کارت‌های بانکی و … که در ویندوز برای شما در دسترس است. مایکروسافت ویژگی جدیدی را برای افزایش امنیت این پسوردها در نظر گرفته است.

چطور بد افزارها و نفوذگران رمز عبور شما را می‌دزدند؟

مشکلات فیشینگ و فریب دادن اشخاص برای تحویل دادن اطلاعات دیجیتال شخصی افراد به این مورد مربوط می‌شود. معمولا هکرهای کلاه سیاه برای به دست آوردن این اطلاعات بد افزارهایی را می‌نویسند و از تاکتیک‌هایی استفاده می‌کنند که این کار را برای آنها ساده تر می‌کند.

یکی از راه‌کارهای آنها این است که وب سایتی مشابه وب سایت هدف شما ایجاد می‌کنند و در مسیر شما قرار می‌دهند، پس از آن شما با روبرو شدن با این وب سایت رمز عبور و مشخصات خود را وارد می‌کنید و به راحتی اطلاعات را در اختیار آنها قرار می‌دهید.

حتی گاهی نیاز نیست دکمه ورود را بزنید، همین که شروع به تایپ در صفحه مورد نظر کنید، موارد تایپ شده شما شروع به ضبط شدن می‌شود.

حال اگر شما از یک رمز عبور برای چند محیط استفاده کنید که کار برای این اشخاص راحت تر نیز می‌شود زیرا با دسترسی به یک پسورد شبکه اجتماعی به شبکه‌های دیگر اطلاعاتی شما نیز دسترسی پیدا می‌کنند.

مشکل دیگری که در ارتباط با ذخیره سازی نا امن رمزهای عبور وجود دارد این است که اگر تمام رمزهای عبور خود را در یک فایل note یا word یا excel نگه‌داری کنید، خودتان را در مقابل سرقت، آسیب پذیر تر کرده‌اید.

بهتر است برای ایمن نگه داشتن رمز عبور در ویندوز از منابع رمزگذاری شده و محافظت شده استفاده کنید و هرگز سندی نداشته باشید که توسط هر فردی قابل استفاده باشد.

چگونه مایکروسافت به نگهداری و ایمن نگه داشتن رمز عبور شما در ویندوز کمک می‌کند؟

با آپدیت جدید ویندوز 11 در سال 2022 مایکروسافت سلاح جدیدی را برای دفاع از رمز عبور در مقابل سرقت‌ها منتشر کرده است. این ابزار هشداری است که هر زمان رمز عبور ویندوز خود را در وب سایت دیگری استفاده کنید ظاهر می‌شود.

هدف اول این سرویس این است که برای هر بستر فعالیتی خود رمز عبوری مجزا داشته باشید زیرا اگر به سایتی که فیشینگ در آن در حال رخ دادن است ورود کنید به راحتی رمز عبور را در اختیار نفوذگران و بد افزارها قرار داده‌اید که با همان رمز می‌توانند به ویندوز شما نیز لاگین کنند.

مقالات پیشنهادی: نحوه ارسال لینک از گوشی اندرویدی به ویندوز

بروزرسانی دستی ویندوز دیفندر

دقت داشته باشید حتی یک سایت قانونی و کاملا درست و حسابی ممکن است تحت نفوذ بد افزارها قرار بگیرد و اطلاعات کاربران از دست برود.

هدف بعدی مایکروسافت جهت ایمن نگه داشتن رمز عبور در ویندوز این است که کاربران از نرم افزارهایی هانند Word و Note برای ذخیره رمزهای عبور استفاده نکنند.

چگونه پروتکل های نگهداری و محافظت از رمز عبور جدید مایکروسافت را فعال کنیم؟

به خاطر برخی مسائل این گزینه به صورت پیش فرض فعال نیست و شما باید به صورت دستی این مورد را تنظیمات پیدا کنید و سپس فعال فرمایید.

ابتدا باید تنظیمی را انجام دهید که به جای استفاده از widows hello با رمز عبور وارد رایانه خود شوید. اگر از پین برای ورود به ویندوز استفاده می‌کنید باید آن را غیر فعال کنید.

ابتدا مراحل زیر را طی کنید:

Start > Settings > Accounts > Sign-in options

سپس windows hello را غیر فعال کنید و سپس remove را بزنید.

windows hello

سپس طبق روال زیر می روید :

Start menu > Settings > Privacy & security > Windows Security > App & browser control > Reputation-based protection settings

(حتی کافیست در قسمت سرچ در تنظیمات عبارت Reputation-based protection settings را تایپ کنید.)

سپس از گزینه Phishing protection استفاده می کنید.

گزینه‌های دیگری نیز وجود دارد که می‌‎توانید از آنها نیز استفاده فرمایید، همانند: در خصوص استفاده مجدد از رمز عبور به من هشدار بده، در خصوص ذخیره سازی غیر مطمئن و نا ایمن رمز عبور به من هشدار بده. می‌توانید این موارد را نیز روشن کنید تا سیستم مطمئن تر بماند.

بزرگوار به این مطلب امتیاز دهید

بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به مقاله امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. شمارش آرا: 1

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

author-avatar

درباره تیم فنی

تیم فنی ردیاب من محتواهایی کاربردی و حرفه‌ای را در وبلاگ ردیاب من در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. ✌️ از خواندن مقالات غافل نشوید. استفاده از مقالات با ذکر منبع بلامانع است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *