خودرو

تاریخچه تکامل کمربند ایمنی خودرو در طول زمان: تاریخچه ای جامع

تاریخچه کمربند ایمنی
0
(0)

کمربند ایمنی یکی از مهم ترین آپشن‌های خودرو در راستای افزایش امنیت رانندگان و سرنشینان است و در مرور زمان به صورت قابل توجهی تکامل یافته است. در این مقاله به بررسی تاریخچه کمربند ایمنی در خودروها و چگونگی تکامل آنها در طول زمان خواهیم پرداخت.

کمربندهای ایمنی اولیه خودرو

اولین کمربند ایمنی در سال 1885 توسط ادوارد جی کلاگهورن، پزشک شهر نیویورک اختراع شد. با این حال، تا دهه 1950 بود که کمربند ایمنی به طور گسترده در اتومبیل ها مورد استفاده قرار گرفت. اولین کمربندهای ایمنی کمربندهایی بودند که به قاب خودرو متصل می شدند و توسط راننده و سرنشینان به صورت دستی بسته می شدند.

در اوایل دهه 1960، خودروسازان شروع به ارائه کمربندهای اختیاری به عنوان یک آپشن امنیتی در خودرو کردند. با این حال، این کمربندها در محافظت از مسافران در صورت تصادف چندان موثر نبودند.

تاریخچه کمربند ایمنی

 

کمربند ایمنی سه نقطه

در سال 1959، نیلز بوهلین، مهندس سوئدی که برای شرکت خودروسازی ولوو کار می کرد، کمربند ایمنی سه نقطه ای را اختراع کرد. این نوع کمربند ایمنی پیشرفت قابل توجهی نسبت به کمربند کمری داشت، زیرا محافظت موثرتری در هنگام تصادف ایجاد می کرد. کمربند ایمنی سه نقطه ای از یک کمربند کمری و یک کمربند شانه ای تشکیل شده است که هر دو به چارچوب خودرو متصل می شوند.

ولوو اولین خودروسازی بود که کمربند ایمنی سه نقطه ای را به عنوان یک ویژگی ایمنی استاندارد در خودروهای خود ارائه کرد. با این حال، تا دهه 1970 بود که کمربند ایمنی سه نقطه ای به یک ویژگی ایمنی استاندارد در خودروها در ایالات متحده تبدیل شد.

پیشرفت در فناوری کمربند ایمنی

در سال های اخیر پیشرفت های چشمگیری در فناوری کمربند ایمنی صورت گرفته است. برخی از ویژگی های جدید عبارتند از:

پیش کشنده ها: این دستگاه ها به صورت خودکار کمربند ایمنی را در صورت تصادف سفت می کنند که به کاهش شلی کمربند ایمنی کمک می کند و از حرکت سرنشین به جلو جلوگیری می کند.

Load Limiters: این دستگاه ها برای کاهش نیروی کمربند ایمنی به سرنشین در صورت تصادف طراحی شده اند. این به جلوگیری از صدمات مانند شکستگی سینه و دنده کمک می کند.

ایربگ های کمربند ایمنی: این کیسه های هوا در کمربند ایمنی تعبیه شده اند و به گونه ای طراحی شده اند که در صورت تصادف، باد شوند. این محافظت اضافی برای سر و سینه مسافر فراهم می کند البته این مدل ایربگ در برخی از خودروهای پیشرفته است و در حال حاضر اکثر ایربگ ها در قسمت های دیگر است.

سیستم‌های یادآوری صندلی‌های عقب: این سیستم‌ها به رانندگان یادآوری می‌کنند که قبل از ترک خودرو، صندلی عقب را برای کودکان یا حیوانات خانگی چک کنند. این به جلوگیری از رها شدن کودکان و حیوانات خانگی در ماشین های داغ کمک می کند که می تواند کشنده باشد.

بزرگوار به این مطلب امتیاز دهید

بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به مقاله امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. شمارش آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

author-avatar

درباره تیم فنی

تیم فنی ردیاب من محتواهایی کاربردی و حرفه‌ای را در وبلاگ ردیاب من در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. ✌️ از خواندن مقالات غافل نشوید. استفاده از مقالات با ذکر منبع بلامانع است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *