خودرو

روش های پیگیری کارت سوخت خودرو

5
(1)

برای استفاده از بودجه‌بندی و سهمیه ماهیانه سوخت، رانندگان باید از کارت سوخت مخصوص خودروهای خود استفاده کنند. در صورت مفقود شدن و یا نداشتن کارت سوخت، رانندگان می‌توانند درخواست خود را جهت دریافت کارت ثبت کرده و منتظر دریافت آن باشند. برخی از رانندگان درخواست خود را قبلاً ثبت کرده‌اند ولی هنوز کارت سوخت به دست آن‌ها نرسیده است. برای پیگیری کارت سوخت خودرو، می‌توان از چند روش عمده استفاده کرد. در ادامه به روش‌های پیگیری کارت سوخت انواع خودروها اشاره خواهد شد.

روش های پیگیری کارت سوخت خودرو

بعد از اینکه متقاضیان درخواست خود را برای دریافت کارت سوخت ثبت می‌کنند، باز هم امکان رهگیری کارت سوخت وجود دارد. برای پیگیری و رهگیری کارت سوخت خودرو، روش‌های گوناگونی وجود دارد که همه کاربران با هر نوع گوشی و سیستمی امکان آن را داشته باشند. در ادامه تعدادی از مهم‌ترین این روش‌ها عنوان می‌شود؛

1. پیگیری از طریق سامانه کارت سوخت

از راحت‌ترین روش‌هایی که کاربران می‌توانند از طریق آن، کارت سوخت خود را رهگیری کنند، مراجعه به سایت پیگیری کارت است. در این روش با استفاده از شماره پلاک خودرو و دیگر اطلاعات هویتی فرد و وسیله نقلیه، می‌توان وضعیت کارت را بررسی نمود. در واقع سازمان‌های مربوطه برای کمک به افرادی که کارت سوخت خود را گم کرده‌اند، چنین سامانه‌ای را طراحی کرده تا دیگر نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

2. پیگیری کارت سوخت خودرو از طریق سامانه epolice.ir

جدا از سامانه مخصوص کارت سوخت، افراد می‌توانند با مراجعه به سایت epolice.ir و ورود به بخش پیگیری کارت سوخت خودرو، کد رهگیری در هنگام ثبت نام دریافت شده را وارد کرده تا مراحل ارسال کارت سوخت نمایش داده شود. در صورتی که مطابق با مراحل ارسال، کارت سوخت به اداره پست تحویل داده شده، می‌توان با استفاده از شماره مرسوله پستی، محل کارت سوخت را مشاهده کرد.

3. پیگیری از طریق شعبات پلیس 10+

برای افرادی که به اینترنت دسترسی ندارند و یا در زمان قطع شدن سرورهای سایت، می‌توان به یکی از شعبات پلیس 10+ مراجعه کرده و در آن‌جا برای دریافت دوباره کارت سوخت خود ثبت‌نام نمود. برای ثبت‌نام در این شعبات نیاز به مدارک شناسایی، مدارک کامل خودرو و همچنین کد رهگیری خواهد بود. در شعبات پلیس 10+ باید کد رهگیری مرسوله پستی به فرد تحویل داده شود تا بتوان از ارسال کارت سوخت اطمینان حاصل کرد.

4. پیگیری کارت سوخت خودرو از طریق پست

برای پیگیری کارت سوخت از طریق دفاتر پست، باید در ابتدا به سایت najatracking.post.ir مراجعه کرد. در سایت باید شماره VIN کارت خودرو را وارد نموده و بعد از مشخص کردن نوع نیاز، کد رهگیری و مرحله ارسال نشان داده می‌شود. در واقع اداره پست، سه دفعه کارت سوخت به درب منزل ارسال می‌کند. در صورتیکه کسی مرسوله را تحویل نگیرد، به شرکت ملی پخش منطقه بازگردانده می‌شود.

همچنین ممکن است به علت درج آدرس اشتباه مقصد و یا مشکلات موجود در اداره پست، کارت به مقصد نرسیده باشد. در صورتی که در سایت گفته شده، برگشت به اداره پست درج شده بود، باید فرد به همراه مدارک شناسایی خود و سند خودرو به دفتر پستی مراجعه کرده و کارت سوخت خود را دریافت کند.

5. پیگیری کارت سوخت خودرو از طریق پیامک

افرادی که ثبت‌نام دریافت کارت سوخت را انجام داده‌اند برای پیگیری کارت سوخت خودرو، می‌توانند از طریق سامانه پیامکی با شماره 1101202040 اقدام کنند. برای رهگیری کارت سوخت خودرو کافی است کد V*VIN را به شماره گفته شده، ارسال نمود. با استفاده از این روش ساده دیگر نیازی به اینترنت و مراجعه حضوری نبوده و می‌توان در سریع‌ترین زمان ممکن از وضعیت کارت سوخت هوشمند مطلع شد.

6. پیگیری کارت سوخت خودرو از طریق تلفن

آخرین روش برای پیگیری کارت سوخت خودرو، تماس با شماره خدمات کارت سوخت هوشمند است. البته این روش به نسبت روش‌های قبلی ممکن است کمی زمان‌بر و طاقت‌فرسا باشد. در این روش باید به شماره 09627 تماس گرفته و کارت سوخت خود را پیگیری نمود. این شماره در واقع مطلق به شرکت ملی پخش است. همچنین در صورت تماس با پشتیبانان کارت طلایی ایران خودرو می‌توان با آن‌ها در این رابطه مشورت نمود. برای آشنایی بیشتر در این رابطه می‌توان به سایت ردیاب من مراجعه کرد.

7. پیگیری کارت سوخت از جایگاه

تمامی روش‌های گفته قبلی برای پیگیری کارت سوخت المثنی و یا هوشمند است. اما در صورتی که کارت سوخت در جایگاه بنزین جا بماند، نیاز به پیگیری دیگری دارد. برای دریافت کارت سوخت جامانده در جایگاه سوخت در ابتدا باید به همراه مدارک شناسایی خود و خودرو به دفاتر پلیس 10+ مراجعه کرده و پیرینت سوخت‌گیری را دریافت نمود.

سپس فرد به همراه این پیرینت و مدارک خودرو به جایگاه سوخت رفته و کارت سوخت خود را باز پس گیرد. البته باید توجه داشت که کارت سوخت‌های جامانده در جایگاه‌ها بعد از گذشت سه به شرکت ملی پخش تحویل داده می‌شوند، بنابراین در صورت جا ماندن کارت سوخت در این مکان‌ها باید سریع‌تر اقدامات لازم را انجام داد.

بزرگوار به این مطلب امتیاز دهید

بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به مقاله امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. شمارش آرا: 1

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

author-avatar

درباره تیم فنی

تیم فنی ردیاب من محتواهایی کاربردی و حرفه‌ای را در وبلاگ ردیاب من در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. ✌️ از خواندن مقالات غافل نشوید. استفاده از مقالات با ذکر منبع بلامانع است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *